Tips voor uw verhuizing!

Een verhuizer inhuren doet u om uw eigendommen van A naar B te krijgen. Maar een verhuizer kan u met veel meer van dienst zijn.

Een goede verhuizer treedt op als expert op het gebied van verhuizingen. Een verhuizer staat u graag bij met het zetten van de eerste stappen bij de verhuizing: de voorbereiding. Voor het verhuisbedrijf is het namelijk van belang dat u als opdrachtgever de te verhuizen goederen goed en met een idee heeft ingepakt. Zodoende kan de verhuizer slim en efficiƫnt inladen.

Wanneer u voor de eerste keer gaat verhuizen (maar ook als u vaker bent verhuisd) is het goed te weten wat een gedegen aanpak is. Denk daarbij aan de indeling van goederen in dozen. Onderstaand een aantal tips:

  • Pak per kamer in. Zo kunt u in uw nieuwe woning ook snel de kamers voorzien van de juiste spullen.
  • Nummer uw dozen. Zo weet u welke dozen bij elkaar horen, dus in welke kamer gezet moeten worden.
  • Maak dozen niet te zwaar. Dus stop een doos niet vol met zware spullen, maar beperk dit.
  • Pak glas en servies altijd goed in met oude kranten en/of bubbeltjes plastic.

Opslag
Wanneer u eerder verhuisd dan dat uw nieuwe woning beschikbaar is. Bijvoorbeeld doordat uw huidige/oude woning eerder verkocht is aan de nieuwe bewoners kan het zijn dat uw goederen tijdelijk moeten worden opgeslagen.

Verhuisdiensten hebben vaak de beschikking om voor de klant tijdelijk spullen op te slaan. Mocht dit niet tot de mogelijkheden behoren, dan beschikken verhuisbedrijven veelal over een netwerk van bedrijven die opslagruimte verhuren.

Zware goederen
Niet bij iedere zal het grootste te verhuizen goed de bank zijn. Er zijn natuurlijk ook huishoudens die goederen willen verhuizen die echt groot, zwaar en/of ondeelbaar zijn, denk bijvoorbeeld aan een piano (vleugel). Wanneer dit op u van toepassing is, is het van belang dat u dit aangeeft bij de verhuizer. Zodoende kan de verhuisdienst het juiste materiaal inzetten.

Bedrijfs-/projectverhuizing
Een bedrijfs- of projectverhuzing geschiedt eigenlijk via dezelfde wijze als een particuliere verhuizing. Er zal vervoer ingezet moeten worden om de inboedel van de ene locatie naar de andere te krijgen. Punt van aadacht hierbij is echter wel het vervoer van vertrouwde zaken als een archief. Niet iedere verhuisdienst is even gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijfsinboedel. Het advies luidt dan ook dit duidelijk aan te geven bij uw offerte aanvraag.

 

  direct offertes aanvragen

 

Voordelen van goedkoop-verhuizen.nl

Op goedkoop-verhuizen.nl kunt u gemakkelijk offertes aanvragen voor verhuizing gerelateerde services in heel Nederland.

  • Bespaar tijd en geld
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Vergelijken in 3 simpele stappen
  • Offertes direct op maat
  • Ontvang de beste service!

Vul uw postcode en aanvraagformulier in en u ontvangt spoedig offertes van de door u gewenste verhuisbedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Ervaringen van andere bezoekers

"Het is niet aan mij besteed... een verhuizing. Was blij met jullie service. Door de offertes kon ik bewust een keuze maken en daardoor mijn verhuizing met vertrouwen uit handen geven!"
P. Henneke, Zwolle

"Slechte ervaringen gehad met de vorige verhuizers. Was via via. Nu een offerteaanvraag gedaan hier om zo meer verhuizers met elkaar te vergelijken. Heeft me erg geholpen. Goed bedrijf ingeschakeld."
N. Kemler, Haarlem

"Met het bedrijf een grootschalige verhuizing moeten inzetten van Hoofddorp naar Rotterdam. Veel geregel en natuurlijk meningen. We hebben dan ook, gelukkig via jullie, een specialistisch bedrijf ingeschakeld die dit met alle commotie op de achtergrond kon uitvoeren. Top werk!"
O. Timmer, Rotterdam